Projecten

Bij Mulder Bouw draait alles om jouw bouwdromen! We zijn gevestigd in het pitoreske Nieuw Vennep en staan paraat voor al je wensen op het gebied van aanbouw, opbouw, badkamers, keukens, dakkapellen en totaalverbouwingen.

Ons geweldige team van vakmensen en specialisten staat te trappelen om topkwaliteit te leveren. We nodigen je graag uit voor een lekker informeel gesprek waarin we alles kunnen bespreken. Hier zul je het verschil ervaren dat wij maken – betrouwbaarheid en vakmanschap zitten in ons DNA.

Mulder Bouw pakt allerlei soorten verbouwingen aan, van het simpelweg verhelpen van een klemmende deur tot het realiseren van een complete uitbouw. We werken samen met allerlei specialisten, van loodgieters tot metselaars, om elk aspect van jouw project te perfectioneren.

Wil je een voorproefje van wat we kunnen? Check dan onze portfolio, boordevol met projecten waar we stiekem best trots op zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Mulder Bouw jouw bouwplannen een persoonlijk tintje geeft!

Over

Waar wij goed in zijn

Transparant

Open en eerlijke communicatie. Zo krijg je duidelijke, gedetailleerde offertes zonder verborgen kosten, beloofd. 

Vurig vakmanschap

Een toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail, in combinatie met passie voor het leveren van hoogwaardige resultaten in elk project.

Klantgerichtheid

Wij bieden actieve betrokkenheid bij het besluitvormingsproces en aangepaste oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten.

Bekijk

Ons portfolio

Aanbouw

Dakkapel

Opbouw

Renovatie

Badkamer

Keuken

Ook toe aan een verbouwing?

Voor al uw klussen

Voel je de kriebels voor een nieuwe look of extra ruimte? Bij Mulder Bouw zijn we er klaar voor om jouw verbouwingsdromen werkelijkheid te maken.

Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete transformatie, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen iets geweldigs kunnen bouwen!

Positief: KwaliteitProfessionaliteitResponsiviteitWaarde

Nico Ruseler
Hans